Collectieve AOV ZZP

Sluit de voordelige collectieve AOV voor ZZP’ers af bij het AOV Collectief. Samen met andere zzp’ers draag je samen risico op arbeidsongeschiktheid. Voor langlopend risico sluit je een verzekering af. Dit betekent: een lage premie, met de beste dekking. Benieuwd hoe het collectieve AOV werkt? Lees het hier.

Neem direct contact op

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

180913%20AOV%20tabel.jpg

Ik had niet voor mogelijk gehouden dat ik zekerheid zou kunnen hebben met zulke lage kosten.

Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp

Een collectieve AOV is een combinatie van een vereniging en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. In de eerste twee jaar van arbeidsongeschiktheid dragen de zelfstandigen in de vereniging gezamenlijk het risico. Wordt er iemand arbeidsongeschikt? Dan ontvangt de zelfstandige zijn inkomen als schenking uit de vereniging.

Voor het langlopende risico (wanneer de arbeidsongeschiktheid langer dan twee jaar duurt) sluiten de zelfstandigen een collectieve AOV af bij de Amersfoortse.

Schrijf je vrijblijvend in

Collectieve AOV per beroepsgroep

De ZZP’ers in een collectief zijn allemaal werkzaam in dezelfde beroepsgroep. Zo weet je zeker dat je optimaal verzekerd bent voor jouw beroep. Totaal zitten er 35 ZZP’ers of zelfstandigen in één collectieve AOV. De lopende collectieven zijn:

Belastingadviseur  Fysiotherapeut  Accountant  Huisarts  Tandarts  Bakkers  Retailers  Advocaat

Kun je jouw beroepsgroep hierboven niet terugvinden? Vraag naar de mogelijkheden voor je beroepsgroep via info@aovcollectief.nl.

iStock-603285084_0.jpg

Arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar

De premie van de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij AOV Collectief is veelal lager dan andere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wist je ook dat de verzekering aftrekbaar is? Hierdoor betaal je nog minder voor je AOV.

Belastingvoordeel

Stel: je bruto jaarinkomen is € 40.000 per jaar, waarmee je in belastingschijf 3 valt. Hierover moet je 42% inkomstenbelasting betalen. Per jaar betaal je € 3.000,- aan AOV-premie. In dit geval betaal je geen inkomstenbelasting over de €40.000, maar je betaalt inkomstenbelasting over € 37.000,-. Dit scheelt € 3000,-. € 3000,- x 42 % (schijf 3) = € 1260,-. In werkelijkheid is je AOV premie dan € 1.740,-.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom alles te weten over onze collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Neem contact op

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding