Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Je wilt er als zelfstandig ondernemer liever niet over nadenken. Maar wat gebeurt er als je ziek wordt en een langere periode niet kunt werken? Je bent zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Bij het AOV Collectief sluit je voordelig een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Door onze unieke visie dragen ondernemers onder professionele begeleiding samen het risico op arbeidsongeschiktheid. We bieden een AOV Collectief vanaf 35 leden. Benieuwd naar onze onderscheidende aanpak? 

Download brochure

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

130-%20Jorik%20Algra%20Fotografie__0.jpg

Ik had niet verwacht dat mijn premie zo laag zou zijn, goed geregeld!

Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering: de vereniging en de verzekering

Het AOV Collectief is een combinatie van een vereniging en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. In de eerste twee jaar van arbeidsongeschiktheid dragen de ondernemers in de vereniging gezamenlijk het risico. Dit doen zij door elkaar bij arbeidsongeschiktheid een inkomen te schenken. Voor het langlopende risico (wanneer de arbeidsongeschiktheid langer dan twee jaar duurt) sluiten de ondernemers een collectieve AOV af bij de Amersfoortse.

Voor wie?

Binnen het AOV Collectief dragen ondernemers uit dezelfde beroepsgroep gezamenlijk risico op arbeidsongeschiktheid. Hierin onderscheiden we ons door het toezicht van een onafhankelijke zorgprofessional. Het AOV Collectief biedt de meest uitgebreide dekking in de markt! Wij bieden een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering aan voor verschillende beroepsgroepen. Zo weet je zeker dat je optimaal verzekerd bent voor jouw beroep. Kun je jouw beroepsgroep hierboven niet terugvinden? Vraag naar de mogelijkheden voor je beroepsgroep via info@aovcollectief.nl.

AOV Amersfoortse

De onafhankelijke medisch professional speelt vanaf het begin een rol. De gezondheid van iedere deelnemer wordt vooraf beoordeeld, zodat je zeker weet dat je met een gezonde groep start. Bij ziekte neemt de professional de arbeidsongeschiktheidsmelding in behandeling en wordt de mate van arbeidsongeschiktheid beoordeeld.
Dankzij de medisch professional vanuit de Amersfoortse is onderlinge en sociale controle niet nodig. Zo houden we de sfeer in de vereniging goed. Daarnaast zal de medisch professional de arbeidsongeschikte ondernemer begeleiden bij re-integratie.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom alles te weten over onze collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Neem contact op

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding