Vergeet wat je weet over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen!

Het AOV Collectief is een uniek product voor ondernemers die zich collectief willen verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Geen kleine letters en geen concessies in de dekking! Wel professionele begeleiding bij arbeidsongeschiktheid, je krijgt waar je recht op hebt, een eerlijke prijs en tot je pensioenleeftijd verzekerd! Spreekt dit je aan? Lees dan verder.

Meld AOV Collectief aan voor mijn beroep

Zullen wij jouw AOV vergelijken?

Of heb je nog geen AOV?

Stuur een e-mail

Of bel met één van onze medewerkers

0318 - 50 10 00

Maandag t/m vrijdag, 08:00 - 17:30 uur

Ondernemer

Als ondernemer krijg je niks betaald als je ziek wordt. Helemaal wanneer je langdurig ziek wordt wil je je inkomen wel geregeld hebben. 

Lees meer

Maatschap

In een maatschap kun je geen beroep doen op de Ziektewet, WW of de WIA. Sluit daarom zelf een arbeidsongeschiktheidsverzekering af.

Lees meer

Brancheorganisatie

Het AOV Collectief is uiterst geschikt om als ledenvoordeel te worden aangeboden. Het is ook mogelijk om een AOV Collectief op te richten voor alleen jullie organisatie.

Lees meer

Beroepsvereniging

Ben je bestuurder, voorzitter of medewerker van een beroepsvereniging? Het AOV Collectief kun je voordelig afsluiten via je beroepsvereniging. 

Lees meer

Intermediair

 Ben je intermediair en wil je ook graag het AOV Collectief adviseren aan je relaties? Dit kan! Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Lees meer

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom alles te weten over onze collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Neem contact op

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding