Het voordelige AOV Collectief voor belastingadviseurs

Al meer dan 250 belastingadviseurs schreven zich in voor het AOV Collectief RB. Waar wacht jij nog op? Het AOV Collectief biedt je samen met het RB de kans om deel te nemen aan deze aantrekkelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering!

Door je AOV verzekering af te sluiten bij het AOV Collectief draag jij samen met andere belastingadviseurs het risico op arbeidsongeschiktheid. Daarbij ben je verzekerd van een lage premie en professionele medische begeleiding. Het AOV Collectief biedt de meest uitgebreide dekking in de markt!

Neem direct contact op

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

092-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_.jpg

Het AOV Collectief RB

Het AOV Collectief Belastingadviseurs & Accountants is van start sinds 1 januari 2018. Als belastingadviseur kun je op vier verschillende niveaus deelnemen aan het AOV Collectief. De niveaus variëren van € 20.000,- tot € 35.000,- netto verzekerd bedrag. Zo ben je altijd verzekerd van een AOV verzekering op maat.

Persoonlijke bankrekening

Je maandelijkse bijdrage voor de vereniging is afhankelijk van het door jou gekozen niveau. Deze bijdrage stort je op een persoonlijke bankrekening. Deze persoonlijke bankrekening kent een buffer van maximaal 36x uw maandelijkse bijdrage. Raakt een belastingadviseur uit jou collectief arbeidsongeschikt? Dan ontvangt dit medelid een schenking van jouw persoonlijke bankrekening. Het saldo van je persoonlijke bankrekening blijft jouw eigen vermogen maar is gedurende je deelname aan het AOV Collectief geblokkeerd.

AOV verzekering voor langlopend risico

Voor het langlopend risico neem je deel aan de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij de Amersfoortse. De premie voor deze collectieve verzekering is afhankelijk van je leeftijd en je gewenste niveau van deelname. De verzekeringspremie betaal je naast je maandbijdrage voor de collectieve AOV en is fiscaal aftrekbaar.

Interessant product. Het AOV Collectief maakt slim gebruik van de schenkingsvrijstelling


115-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_.jpg

Schrijf je vrijblijvend in voor een persoonlijke berekening.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding