Een opkikker speciaal voor accountants

Het AOV Collectief heeft op dit moment een leuke actie speciaal voor accountants. Samen met De Amersfoortse hebben wij een collectieve AOV met een aantrekkelijke korting ontwikkeld. Ook stimuleren wij gezond ondernemen en daarom maak je nu tijdelijk kans op een gratis Fitbit. App daarom je AOV-polis en je mailadres naar 06-13 28 89 49 (klik op onderstaande button). Je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat. 

waardecoupon%20Fitbit%20social%20media.jpg

Meer weten over het AOV Collectief? Lees hieronder verder

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

 

131-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_.jpg

De beste AOV premies voor accountants

Op zoek naar de beste dekking tegen de beste prijs? Het AOV Collectief biedt de meest uitgebreide dekking op de markt voor een lage premie dankzij onze unieke aanpak. Jij wilt toch ook meedoen met deze aantrekkelijk regeling? Meld je nu vrijblijvend aan!

Een AOV collectief bestaat uit alleen vakgenoten, waardoor je zo min mogelijk risico loopt. Andere beroepsgroepen zoals belastingadviseurs zijn ook al van start: voor het eerste AOV Collectief meldden zich al meer dan 250 belastingadviseurs zich aan. Ook accountants kunnen meedoen aan dit AOV Collectief voor Belastingadviseurs & Accountants.

Nu vrijblijvend inschrijven

 

De AOV-dekking die bij u past

Je kunt op vier verschillende niveaus deelnemen aan het AOV Collectief. Zo kun je kiezen voor een dekking die bij u past. Jouw maandelijkse bijdrage is afhankelijk van het door jou gekozen niveau. Deze bijdrage stort je op een persoonlijke bankrekening. Deze rekening kent een buffer van 36x uw maandelijkse bijdrage. Wanneer een van de leden van het AOV Collectief arbeidsongeschikt raakt, ontvangt dit lid een schenking van uw persoonlijke bankrekening. Het saldo van jouw rekening is tijdens je deelname aan het AOV Collectief geblokkeerd, maar blijft je eigen vermogen.

 

104-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_.jpg

227-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_.jpg

Het AOV Collectief is vernieuwend.

Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Voor het langlopend risico neem je deel aan de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij verzekeraar de Amersfoortse. De premie voor deze collectieve verzekering is afhankelijk van jouw leeftijd en uw gewenste deelname niveau. Naast je maandbijdrage voor de vereniging betaal je een verzekeringspremie voor de collectieve AOV. De verzekeringspremie is fiscaal aftrekbaar.

Professionele begeleiding

Het AOV Collectief werkt met medische professionals. Deelnemers worden vooraf beoordeeld op hun gezondheid zodat je verzekerd bent van een gezonde groep bij de start. Ook bieden we een uniek preventieprogramma om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Wanneer je toch arbeidsongeschikt raakt, kun je rekenen op professionele medische ondersteuning.

Schrijf je vrijblijvend in voor een persoonlijke berekening.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding