Het AOV Collectief: een model van deze tijd...

 

Toine van Veenendaal is mede-eigenaar van Schuurman en de Leeuw Accountants en Belastingadviseurs. Samen met Edgar de Leeuw geeft hij leiding aan ‘S+DL’, zoals hij zijn accountantskantoor zelf noemt. Ruim een jaar geleden stapten de beiden heren in het AOV Collectief. We interviewden Toine over zijn ervaringen met het product en de mensen achter het AOV Collectief.

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Toine%20van%20Veenendaal.jpg

 

'We hebben bij S+DL inmiddels zo’n 20 mensen werken en bestaan zo’n 20 jaar', start Toine zijn verhaal. ‘Wij bedienen onze klanten van financieel en fiscaal advies, maken jaarrekeningen, verloningen, doen interim-projecten en begeleiden bij fusies en investeringen.’ S+DL heeft een werkgebied tussen Amsterdam en Arnhem, met een flinke focus op de Gelderse Vallei en Utrecht. Zij werken met name voor MKB-ers, met zo’n 5 tot 50 fte personeel, ‘maar’ voegt hij er aan toe: ‘we kunnen alles en hebben dus ook grotere ondernemingen in de boeken.’ Het accountantskantoor in Wageningen kan omschreven worden als laagdrempelig, een no-nonsense cultuur, een kantoor waar klanten makkelijk binnen lopen, korte lijnen en daarmee kan er snel met de ondernemer geschakeld worden. ‘En uiteraard heeft ons kantoor de benodigde wet- en regelgeving hoog in het vaandel staan.’

‘Toen ik niet al te lange tijd geleden startte als zelfstandig ondernemer heb ik met mijn compagnon nagedacht over een oplossing bij arbeidsongeschiktheid. Er liepen al contacten tussen Edgar en Remco Bouman van CMC en zo hebben we ons via dit bestaande contact laten informeren over het AOV Collectief; wat ons betreft een goed alternatief voor de standaard aov-producten. We zijn vanuit ons vak gaan rekenen en waren op dat punt al snel overtuigd, niet minder belangrijk was het contact met Remco en CMC.’ Toine is er tevreden over: snel handelen en korte lijnen, goede service en duidelijke communicatie. Ook wanneer iets niet helemaal gaat zoals het zou moeten, pakken de mensen van CMC het goed op. En daarbij heeft het product volgens hem een heldere formule, die weliswaar afwijkend is, maar goede voorwaarden kent tegen een aantrekkelijke premie.

Helaas werd Toine (tijdelijk) ziek en kreeg hij te maken met de begeleiding bij arbeidsongeschiktheid. Daarover volgende week meer. 

 

S%2BDL.png

 

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding