Het AOV Collectief is een alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Wij verzekeren ondernemers collectief! Op dit moment zijn wij met ondernemers uit  onderstaande beroepsgroepen in gesprek. Staat je beroep of branche er niet tussen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zullen wij jouw AOV vergelijken?

Of heb je nog geen AOV?

Stuur een e-mail

Of bel met één van onze medewerkers

0318 - 50 10 00

Maandag t/m vrijdag, 08:00 - 17:30 uur

Belastingsadviseur

Het AOV Collectief Belastingadviseurs & Accountants is van start sinds 1 januari 2018. Als belastingadviseur kun je op vier verschillende niveaus deelnemen aan het AOV Collectief. 

Lees meer

Huisarts

Het AOV Collectief biedt een unieke kans voor huisartsen. In tegenstelling tot AOV-alternatieven werkt het AOV Collectief met een verzekeraar en haar onafhankelijke medische professionals. 

Lees meer

Fysiotherapeut

Als zelfstandige fysiotherapeut kun je substantieel besparen op je AOV premie! Door een collectief te vormen met andere fysiotherapeuten, deel je samen het risico op arbeidsongeschiktheid.

Lees meer

Tandarts

Het AOV Collectief brengt mensen uit dezelfde beroepsgroep samen. Belastingadviseurs en accountants gingen je al voor. Lees meer over een AOV voor tandartsen.

Lees meer

Advocaat

Het AOV Collectief is een vernieuwend en voordelig alternatief voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Benieuwd wat dit betekent voor jou als advocaat?

Lees meer

Bakkers

Het AOV Collectief brengt mensen uit dezelfde beroepsgroep samen. Door een collectief te vormen met andere bakkers, deel je samen het risico op arbeidsongeschiktheid.

Lees meer

Retailers

Toch inkomen als je niet kunt werken dankzij je Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn als retailer? 

Lees meer

Accountant

Een AOV collectief bestaat uit alleen vakgenoten, waardoor je zo min mogelijk risico loopt. Jij wilt toch ook meedoen met deze aantrekkelijke regeling? 

Lees meer

Bloemist

Een betaalbare arbeidsongeschiktheids- verzekering speciaal voor bloemisten lid van de VBW. Ontdek hier de voordelen. 

Lees meer

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom alles te weten over onze collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Neem contact op

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding