Frans-Jan Reijtenbagh over het AOV Collectief - deel 1

Het AOV Collectief bezocht Frans-Jan Reijtenbagh om hem te vragen naar zijn ervaringen met dit vrij nieuwe initiatief. Hij heeft zich zo’n 1,5-2 jaar geleden aangemeld en we zijn benieuwd of hij nog steeds achter zijn keuze staat.

Frans-Jan, eigenaar van Reijtenbagh administratie & advies vertelt enthousiast over zijn onderneming. Na ruim 11 jaar in het vak te hebben gewerkt besloot hij 5,5 jaar geleden zelfstandig ondernemer te worden. Op de Stationsweg in Ede maakte hij een vliegende start. Door mond-tot-mond reclame groeide het klantenbestand en moest er al snel personeel worden aangenomen. Inmiddels is de klantenkring door heel Nederland te vinden. Het kantoor is breed georiënteerd op diverse sectoren door ruime kennis en ervaring. Frans-Jan ziet vooral ondernemers uit de bouw, horeca, transport en detailhandel hen benaderen.

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Frans-Jan%20Reijtenbagh.jpg

‘Wij willen ondernemers ontzorgen met onze diensten. Voorheen was dat voornamelijk de administratieve kant. Dat doen we nu nog steeds wel, maar er is veel geautomatiseerd. De administratie is daardoor dagelijks up-to-date en er meer ruimte voor advisering. We kunnen onze klanten bijstaan bij het realiseren van lange termijndoelen. We maken nog steeds jaarrekeningen, doen de loonheffingen, maar advies wordt steeds belangrijker’, aldus Frans-Jan. Dit alles doet hij nu met een team van 5 mensen, met verschillende disciplines, en er is momenteel een vacature.

Een aantal jaren geleden bracht hij zijn verzekeringen onder bij CMC Assurantie & Advies, één van de labels van de CMC Groep. ‘Ik liet me toen al informeren over de diverse mogelijkheden voor het verzekeren van het financiële risico bij arbeidsongeschiktheid, maar vond daarvoor niet een oplossing die bij mij paste.’ Het bestaande contact met CMC via Ben Koelewijn was erg prettig en open. Via hem werd Frans-Jan geattendeerd op het AOV Collectief. En daarna was deelname aan het AOV Collectief snel geregeld.

Volgende week vertelt Frans-Jan verder over zijn ervaringen bij de aanmelding en deelname aan het AOV Collectief!

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding