Frans-Jan Reitenbagh over het AOV Collectief - deel 2

Het AOV Collectief bezocht deelnemers van het AOV Collectief om hen te vragen naar de ervaringen met dit vrij nieuwe initiatief. Vorige week stelden wij Frans-Jan Reitenbagh, één van onze leden, aan je voor. Deze week vertelt Frans-Jan verder over zijn ervaring met het AOV Collectief.

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Frans-Jan%20Reijtenbagh.jpg

 

Frans-Jan vervolgt het gesprek: ‘Het AOV Collectief is een duidelijk en transparant product tegen een betaalbare premie. Want ik sluit deze collectieve oplossing samen met andere concullega’s met hetzelfde lage risicoprofiel voor arbeidsongeschiktheid, waardoor de premie laag blijft. ’ Het AOV Collectief noemt hij transparant omdat in de eerste twee jaar een eigen potje wordt opgebouwd zodat je zelf kan zien wat de waarde ervan is. Ook noemt hij het een voordeel dat er een moment kan zijn dat die pot vol is. Dan is bijstorten niet meer nodig, mits er schenkingen moeten worden verricht; pas dan is bijstorten weer nodig. ‘Een heel doorzichtige en heldere manier van werken’, aldus Reijtenbagh.

Ook is het financiële risico voor de periode na 2 jaar arbeidsongeschiktheid goed geregeld. De uitkering komt dan vanuit De Amersfoortse en ook tegen een betaalbare premie en dezelfde goede voorwaarden als de eerste. ‘Dit product heeft het beste uit twee werelden’, aldus Frans-Jan. Prettig vindt hij het dat zowel het kortlopende als langlopende risico via één partij is geregeld; het AOV Collectief.

 

Voor ondernemers die nog een passende oplossing voor arbeidsongeschiktheid zoeken heeft hij een tip: denk allereerst goed na over het bedrag dat je wilt verzekeren. Je hoeft niet altijd het volledige inkomen veilig te stellen. Let ook goed op de dekking: verzeker je je beroep of moet je andere werkzaamheden gaan doen tijdens je arbeidsongeschiktheid? ‘Regel het goed, want het lijkt een ver van je bed show, totdat je het nodig blijkt te hebben’, besluit Frans-Jan.

 

Ook een voorziening bij arbeidsongeschiktheid goed regelen? Neem direct contact met ons op

Reijtenbagh%20Administratie%20%26%20Advies.png

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding