Een uniek AOV Collectief voor huisartsen

Het AOV Collectief biedt een unieke kans voor huisartsen. Door je met je vakgenoten te verenigen in een collectief, draag je samen het risico op arbeidsongeschiktheid. Het AOV Collectief biedt de meest uitgebreide dekking in de markt voor een voordelige premie.

In tegenstelling tot AOV-alternatieven werkt het AOV Collectief met een verzekeraar en haar onafhankelijke medische professionals. Zij zorgen ervoor dat de groep gezond is bij de start en bieden een uitgebreid preventieprogramma voor arbeidsongeschiktheid. Mocht het toch zover komen, dan helpt de medisch professional jou tijdens je arbeidsongeschiktheid en eventuele reïntegratie.

Nu vrijblijvend inschrijven

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

arbeidsongeschiktheidsverzekering%20medisch%20specialist_2.jpg

Ik had niet voor mogelijk kunnen houden dat de premie voor een AOV zo laag kan zijn.

Het eerste AOV Collectief is een feit

De primeur was voor de belastingadviseurs en accountants. De financiële professionals zien het voordeel van deze aantrekkelijke regeling. Wil jij ook besparen op je AOV? Schrijf je nu vrijblijvend in voor een premieberekening op maat (onderaan deze pagina). Een aantal huisartsen ging je voor!

AOV verzekering op maat

Je kunt op vier verschillende niveaus deelnemen aan het AOV Collectief, deze niveaus variëren van € 40.000,- tot € 70.000,- netto verzekerd bedrag. Wij gaan uit van nettobedragen, omdat de uitkering bij arbeidsongeschiktheid fiscaal gezien een schenking is.

De maandelijkse bijdrage voor het collectief stort je op een persoonlijke rekening en is afhankelijk van het gekozen niveau. De persoonlijke bankrekening kent een buffer van 36 maal jouw maandbijdrage. Wanneer een lid uit het collectief arbeidsongeschikt raakt, ontvangt dit medelid een schenking van uw persoonlijk bankrekening. Deze bankrekening blijft jouw eigen vermogen, maar wordt tijdens je deelname aan het collectief geblokkeerd.

Verzekerd tot aan de pensioenleeftijd

Voor het langlopend risico neem je deel aan de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij verzekeraar de Amersfoortse. Zo ben je bij arbeidsongeschiktheid verzekerd tot aan je pensioenleeftijd. De premie voor deze collectieve verzekering is afhankelijk van je leeftijd en je gewenste niveau van deelname. Deze premie is fiscaal aftrekbaar en betaal je naast je maandbijdrage aan de vereniging.

Meer informatie?

Bekijk nu de brochure!

arbeidsongeschiktheidsverzekering huisarts

Schrijf je vrijblijvend in voor een persoonlijke berekening.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding