AOV tandarts 

Het AOV Collectief is een vernieuwend en voordelig alternatief voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Sluit je nu aan en ontvang de meest uitgebreide dekking op de markt en professionele medische begeleiding voor een substantieel lagere premie!

Binnen het AOV Collectief draag je samen met andere tandartsen het risico op arbeidsongeschiktheid. Dit unieke concept biedt niet alleen de voordeligste AOV premie, maar ook de meest uitgebreide dekking.

Nu vrijblijvend inschrijven

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

AOV_Tandarts_klein_1.jpg

Ik had niet voor mogelijk kunnen houden dat de premie voor een AOV zo laag kan zijn.

Voordelig en op maat

Het AOV Collectief brengt mensen uit dezelfde beroepsgroep samen. Belastingadviseurs en accountants gingen je al voor. Deze financiële professionals zien het voordeel van de aantrekkelijke regeling. Jij wilt toch ook minder premie betalen voor een gelijkwaardige dekking? Schrijf je nu in voor een premieberekening op maat.

Het AOV Collectief voor tandartsen

Als tandarts kun je op vier verschillende niveaus deelnemen aan het AOV Collectief. De niveaus variëren van € 40.000,- tot € 70.000,- netto verzekerd bedrag. We gebruiken netto bedragen omdat de uitkering bij arbeidsongeschiktheid fiscaal gezien een schenking is. Het gekozen niveau bepaalt jouw maandelijkse bijdrage. Deze maandelijkse bijdrage stort je op een persoonlijke bankrekening met een buffer. Deze buffer is 36x jouw maandelijkse bijdrage.

Wanneer een lid uit het collectief arbeidsongeschikt raakt, ontvangt dit lid een schenking vanaf uw persoonlijke bankrekening. Het saldo van jouw persoonlijke bankrekening is tijdens je deelname aan het AOV Collectief geblokkeerd, maar blijft wel je eigen vermogen

Verzekering tot aan uw pensioenleeftijd

Voor het langlopend risico neem je deel aan de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij de Amersfoortse. De premie voor deze collectieve verzekering is afhankelijk van je leeftijd en je gewenste niveau van deelname. Naast jouw maandbijdrage voor de vereniging betaal je een verzekeringspremie voor de collectieve AOV. De verzekeringspremie is fiscaal aftrekbaar.

Meer informatie over hoe je AOV aftrekbaar is?

Lees meer

AOV_Tandarts_klein.jpg

Schrijf je vrijblijvend in voor een persoonlijke berekening.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding