Arbeidsongeschiktheidsverzekering fysiotherapeut

Ben je op zoek naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering als fysiotherapeut? Het AOV Collectief is een innovatief en aantrekkelijk alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Je kunt als zelfstandige fysiotherapeut substantieel besparen op jouw AOV premie! Lees verder voor meer informatie of schrijf je direct vrijblijvend in.

Nu vrijblijvend inschrijven

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

arbeidsongeschiktheidsverzekering fysiotherapeut

Ik had niet voor mogelijk gehouden dat ik zekerheid zou kunnen hebben met zulke lage kosten.

Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering fysiotherapeut

Het AOV Collectief biedt de meest uitgebreide dekking in de markt voor een substantieel lagere premie. Door een collectief te vormen met andere fysiotherapeuten, deel je samen het risico op arbeidsongeschiktheid. Het AOV Collectief onderscheidt zich onder andere door de begeleiding van onafhankelijke medische professionals. Met ons preventieprogramma proberen wij arbeidsongeschiktheid te voorkomen en helpen we bij de eventuele reïntegratie.

Samen risico dragen

Meerdere praktijkhouders toonden al interesse in de arbeidsongeschiktheidsverzekering fysiotherapeut via AOV Collectief. Samen met De Nederlandse Vereniging voor Sportfysiotherapie (NVFS) hebben we de ambitie om een AOV Collectief te starten. Je hebt ons misschien voorbij zien komen in de nieuwsbrief of in de App van de NVFS. Ook toonaangevende praktijken uit Veenendaal en Woudenberg zijn aangemeld als geïnteresseerden. Mis de boot niet en meld je nu ook vrijblijvend aan

De dekking voor arbeidsongeschiktheidsverzekering fysiotherapeut

Als fysiotherapeut kun je op vier verschillende niveaus deelnemen aan het AOV Collectief. De niveaus variëren van € 20.000,- tot
€ 35.000,- netto verzekerd bedrag. Wij gaan uit van nettobedragen omdat de uitkering bij arbeidsongeschiktheid fiscaal gezien een schenking is.

Bekijk onze brochure

Kinder-Fysiotherapie.jpg

Persoonlijke bankrekening

Je maandelijkse bijdrage voor de vereniging is afhankelijk van het door jou gekozen niveau, deze bijdrage stort je op een persoonlijke bankrekening. De persoonlijke bankrekening heeft een buffer. De hoogte van de buffer bedraagt 36 maal uw maandbijdrage. Raakt jouw collega fysiotherapeut en medelid arbeidsongeschikt? Dan ontvangt de collega een schenking van uw persoonlijke bankrekening. Het saldo van je persoonlijke bankrekening is gedurende jouw deelname aan het AOV Collectief geblokkeerd. Wanneer je het collectief verlaat, heb je recht op het bedrag van jouw persoonlijke bankrekening.

Zekerheid tot aan je pensioen

Voor het langlopend risico neem je deel aan de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij verzekeraar de Amersfoortse. De premie voor deze collectieve verzekering is afhankelijk van jouw leeftijd en je gewenste deelname niveau. Je betaalt deze verzekeringspremie naast je maandelijkse bijdrage aan uw AOV Collectief. De verzekeringspremie is fiscaal aftrekbaar. Meer informatie over de arbeidsongeschiktheidsverzekering fysiotherapeut? 

Schrijf je vrijblijvend in voor een persoonlijke berekening.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding