Waarmee kunnen we je helpen?

Veel voorkomende vragen hebben wij alvast voor je beantwoord. Kijk hieronder of jouw vraag er tussen zit.

Over een aantal onderwerpen hebben wij een blog geschreven, hier gaan wij dieper in op een onderwerp. De blogs vind je ook hieronder. Niet gevonden waar je naar op zoek was? Geen probleem, bel ons of stuur een e-mail en wij zullen je helpen.

Blogs

Is de premie van het AOV Collectief ook fiscaal aftrekbaar?

De kosten van het AOV Collectief zijn opgebouwd uit een aantal componenten. Je stort een bijdrage op je bankrekening bij BUNQ, je betaalt contributie en je betaalt premie voor de collectieve verzekering. Dit laatste component is fiscaal aftrekbaar. Hoe dit werkt lees je in onze blog Arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar.

Neem contact op

Wat is het verschil tussen het AOV Collectief en een broodfonds?

De belangrijkste verschillen tussen het AOV Collectief en het broodfonds zijn de langere termijn dekking en de professionele medische begeleiding. In het AOV Collectief ben je verzekerd tot je 67eof 68. Het broodfonds keert alleen uit in de eerste 2 jaar van arbeidsongeschiktheid. Het AOV Collectief heeft professionele medische begeleiding van De Amersfoortse Verzekeringen. Zij stellen de arbeidsongeschiktheid vast en begeleiden een arbeidsongeschikte ondernemer naar re-integratie. In onze blog AOV Collectief en Broodfonds: de vier belangrijkste verschillen op een rijtje lees je meer over de verschillen. 

Neem contact op

Wat bepaald de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

De kosten van een AOV worden door meerdere factoren bepaald. Naast de dekking van de verzekering speelt leeftijd bijvoorbeeld ook een rol. In onze blog Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP: alles wat u moet weten lees je meer over de factoren die de kosten van een AOV bepalen.

Neem contact op

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding