Arbeidsongeschiktheidsverzekering Bloemist 

Samen met de branchevereniging VBW bieden wij bloemisten (lid van de VBW) de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het arbeidsongeschiktheidscollectief. Een aantrekkelijk geprijsde arbeidsongeschiktheidsverzekering met uitstekende voorwaarden. Lees verder voor meer informatie of schrijf je direct in en ontvang een vrijblijvende berekening. 

Nu vrijblijvend inschrijven

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

arrangement-2264812_1920.jpg

gaaf om met andere bloemisten collectief de arbeidsongeschiktheidsverzekering te regelen!

Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de bloemist

Het AOV Collectief voor bloemisten is samen met het VBW gemaakt om bloemisten een arbeidsongeschiktheidsdekking aan te kunnen bieden. De dekking van het AOV Collectief behoort tot de meest uitgebreide in de markt, maar is door haar collectieve karakter betaalbaar. Door samen met andere bloemisten een collectief te vormen kan je het risico op arbeidsongeschiktheid anders afdekken. Het AOV Collectief is met en voor bloemisten!

Samen risico dragen 

Door in de eerste twee jaar van arbeidsongeschiktheid met elkaar het risico te dragen hoef je voor deze jaren geen verzekering te sluiten. Met elkaar de arbeidsongeschiktheid opvangen is voordeliger dan wanneer de verzekeraar dit risico draagt. De verzekeraar is wel nauw betrokken. Ook in de eerste 2 jaar zorgen zij voor de medische begeleiding bij arbeidsongeschiktheid. Met het re-integratie programma proberen zij de bloemist snel weer gezond aan het werk te krijgen. 

De verschillende dekkings-mogelijkheden 

Als bloemist kun je op vier verschillende niveaus deelnemen aan het AOV Collectief. Deze niveaus variëren van € 15.000,- tot € 30.000,- netto. Wij gaan uit van netto bedragen omdat de uitkering van de eerste 2 jaar fiscaal gezien een schenking is. Deze schenking is niet belast. 

bloemist%202.jpg

Spaarpot 

Maandelijks stort je geld op een spaarrekening. De hoogte van deze inleg is afhankelijk van het door jou gekozen deelname niveau. Het bedrag dat je stort reserveren wij voor het doen van een eventuele schenking. Raakt je collega bloemist arbeidsongeschikt dan ontvangt deze een schenking vanuit deze spaarpot. Tijdens je deelname aan het AOV Collectief is de spaarrekening geblokkeerd. Stop je met het AOV Collectief dan ontvang je het opgebouwde saldo terug. Dus naast dat je verzekerd bent tegen arbeidsongeschiktheid bouw je nog wat spaargeld op. 

Zekerheid tot aan je pensioen 

Na 2 jaar van arbeidsongeschiktheid houdt de schenking op. Op dat moment neemt De Amersfoortse Verzekeringen de uitkering over. De verzekeraar keert bij arbeidsongeschiktheid uit totdat je de leeftijd van 68 jaar bereikt. Voor deze zekerheid betaal je premie. Deze premie betaal je naast je inleg voor de spaarpot. De premie kan je aftrekken van je inkomstenbelasting. Hierdoor betaal je in de meeste gevallen slechts 60% van de premie. Nieuwsgierig naar de premie van de verzekering? Schrijf je hieronder vrijblijvend in en ontvang een offerte. 

Schrijf je vrijblijvend in voor een persoonlijke berekening.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding