Preventie bij het AOV Collectief

Blog

Iedereen heeft wel eens een situatie waarbij de balans tussen je werk en je privéleven even niet lekker loopt. Of werksituaties die stress veroorzaken. Als dit niet te lang aanhoudt is er geen probleem. Wanneer deze situaties lang aanhouden is het fijn om met een deskundige sparringpartner te praten die je hierbij op weg kan helpen door de juiste vragen te stellen, naar je luistert en handvaten biedt. Door vroegtijdige hulp in te schakelen voorkom je dat de situatie naar arbeidsongeschiktheid leidt.

Meer weten? Neem contact op met Remco

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

20181112_DAV_lp02.png

Hoe?
De mensen achter het AOV Collectief en De Amersfoortse werken al jarenlang samen met een netwerk van coaches. Uit ervaring weten wij dat elke situatie vraagt om een eigen benadering. Maatwerk dus! Heb je een vraag over persoonlijke omstandigheden, of over werkgerelateerde zaken? Een vraag die je meer dan gemiddeld bezighoudt? Dan bieden wij jou een coach om mee te sparren. Er is alleen contact tussen jou en onze coaches. De Amersfoortse wordt in deze preventieve fase niet geïnformeerd.

Meer nodig dan een coach?
Door deel te nemen aan het AOV Collectief heb je recht op 2 gesprekken met een coach. Deze gespreken worden vergoed door De Amersfoortse. Wanneer er meer dan 2 gesprekken worden geadviseerd, om jou verder te helpen, word je in contact gebracht met de arbeidsdeskundige van De Amersfoortse. Op dat moment is er sprake van een claim melding op de AOV. De deskundige is een specialist op het gebied van belastbaarheid en wordt door De Amersfoortse ingezet als specialist bij preventie en arbeidsongeschiktheid. Jullie bepalen samen het vervolg. Het vervolg wordt vergoed vanuit de arbeidsongeschiktheidsverzekering.  

Welke preventieve diensten biedt De Amersfoortse nog meer?

  • Eens in de drie jaar een gezondheidscheck om gezond te blijven
  • Een ondernemersprofiel om inzicht te krijgen in jouw ondernemerschap
  • Ondersteuning van arbeidsdeskundigen als jij uit dreigt te vallen
  • Mediation wanneer er spanningen zijn bij jou op de werkvloer

Nieuwsgierig naar wat het AOV Collectief nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met één van onze specialisten door te bellen naar 0318-501000 of stuur een mail naar info@aovcollectief.nl

161011%20Erik%20sportcoach_1.jpg

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding