Kosten of uitgaven?

Nieuws

Het AOV Collectief kent twee geldstromen, premie en inleg. Voor een deelnemer is de één een kostenpost, de ander een uitgave. Deze constructie maakt het AOV Collectief financieel aantrekkelijker dan een individuele AOV. Wat is nou precies het verschil? We leggen het je graag uit.

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

bank-notes-bill-bills-blur-259100_0.jpg

De premie


Net als bij elke andere AOV betaal je bij het AOV Collectief premie aan de verzekeraar. Dit kost je maandelijks geld. Je krijgt het namelijk niet meer terug. Hier staat tegenover dat je bij arbeidsongeschiktheid een uitkering krijgt.

Binnen het AOV Collectief dragen wij een gedeelte van het risico op arbeidsongeschiktheid als groep. Hierdoor wordt de premie substantieel lager. Plat gezegd het kost je minder. Om dit risico op te vangen reserveren de deelnemers maandelijks een vast bedrag. Hoe dit werkt leggen wij graag hieronder uit.

Inleg


Maandelijks leg je bij het AOV Collectief geld in op een aparte rekening. Deze rekening is en blijft van de deelnemer gedurende de gehele looptijd. Hoewel je maandelijks dus wel geld uitgeeft om een saldo op te bouwen, kost het eigenlijk dus geen geld. Het saldo blijft namelijk van jou. Alleen als een van de deelnemers arbeidsongeschikt wordt, draag je in de eerste twee jaar bij aan een schenking. Deze schenking wordt verdeeld over alle leden. Hierdoor kan het zijn dat er een klein bedrag ten koste van je saldo komt. Stop je bij het AOV Collectief? Dan krijg je het saldo terug. Het inleggen heeft je dus niets of nauwelijks iets gekost. Om die reden spreken wij liever over een reservering dan over uitgave.

Ben je benieuwd wat het AOV Collectief voor jou kan betekenen? In een vrijblijvende offerte laten wij graag zien wat onze constructie jou kan opleveren.

Vraag direct een offerte aan

antique-bills-business-cash-210600.jpg

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding