Even opfrissen, hoe zat het ook alweer?

Blog

Een nieuw jaar vol met nieuwe mogelijkheden. Aan het eind van 2019 heeft iedereen weer grondig alle zorgverzekeringen vergeleken en hier de beste oplossing voor gekozen. Wat veel mensen vergeten is dat de arbeidsongeschiktheidsverzekering minstens zo belangrijk is. 

Als accountant of belastingadviseur wil je natuurlijk onbezorgd kunnen blijven werken. Maar hoe goed heb je dit eigenlijk geregeld? Het AOV collectief biedt een unieke oplossing voor het financiële risico bij arbeidsongeschiktheid.

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

entrepreneur-2326419_1920_0.jpg

Het collectief

Het AOV Collectief is een combinatie van een vereniging en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Hiermee combineren wij het beste van twee werelden. Zo kenmerkt het collectief zich door:

  • een scherpe premie
  • slim gebruik van de schenkingsvrijstelling
  • een eigen risico van slechts 30 dagen
  • garantie dat je ook na 2 jaar ziekte, nog steeds goed verzekerd bent tegen uitstekende voorwaarden!

Op deze manier bespaar je premie, zonder in te leveren op kwaliteit.

Preventie

Het AOV Collectief biedt echter niet alleen financiële voordelen, we helpen je ook om de kans op arbeidsongeschiktheid zo klein mogelijk te houden. Als lid van het collectief kun je namelijk gebruik maken van verschillende preventieve diensten, zoals coaching trajecten, een gezondheidscheck, ondersteuning van arbeidsdeskundigen, en mediation bij spanningen op de werkvloer. Deze programma’s zijn erop gericht om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Professionals op allerlei gebieden staan voor je klaar. Ook voor obstakels in de privésfeer.

Zo zorgen we dat je zo lang mogelijk lekker aan het werk kunt blijven.

accountant aov broodfonds

women-1209678_1920.jpg

Zo kun jij je focussen op je herstel, zonder je zorgen te maken over je inkomen.

Begeleiding

Mocht er uit het preventieve traject blijken dat je verdere ondersteuning nodig hebt, dan word je in contact gebracht met de arbeidsdeskundige van De Amersfoortse. De arbeidsdeskundige is een specialist op het gebied van belastbaarheid en wordt door De Amersfoortse ingezet als specialist bij preventie en arbeidsongeschiktheid. 

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je arbeidsongeschikt raakt. Een ongeluk zit uiteindelijk in een klein hoekje. Ook dan staat het AOV Collectief voor je klaar. Naast een persoonlijke claimbehandelaar van De Amersfoortse met deskundige ondersteuning, zal het AOV Collectief alles monitoren en je individueel begeleiden.

Zo kun jij je focussen op je herstel, zonder je zorgen te maken over je inkomen.

Benieuwd hoe jij gebruik kunt maken van al deze voordelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@aovcollectief.nl of neem contact met ons op via 0318-501155. 

Neem direct contact met Marnix of Remco

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding