Een AOV speciaal voor accountants en belastingadviseurs

Nieuws

Niets is vervelender dan een verzekering die niet uitkeert als de nood aan de man is. Daarom ontwikkelden wij met onze jarenlange ervaring, speciaal voor accountants een AOV die doet wat ze belooft! En dat ook nog eens tegen een zeer scherpe premie!

Onze voorwaarden behoren tot de meest uitgebreide dekkingen op de markt. Ook onderscheiden we ons door een unieke aanpak: het AOV Collectief.

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Foto%20Accountant.nl_.jpg


Binnen het AOV Collectief draag je een gedeelte van het risico op arbeidsongeschiktheid met collega accountants en belastingadviseurs. Collega’s die net als u statistisch gezien een relatief klein risico hebben om arbeidsongeschikt te raken. De kosten blijven hierdoor laag.

Dit lijkt wel wat op de broodfondsconstructie, vindt u niet? Toch is het wel degelijk anders! Binnen ons product speelt de verzekeraar a.s.r. een actieve rol. Zij bepaalt of een lid arbeidsongeschikt is en voor welk percentage. Daarnaast biedt de verzekeraar een verzekeringsuitkering voor het langlopende risico. Zo bent u verzekerd van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid tot uw 67e!

Interesse in een vrijblijvende premieberekening? Mail ons, voor een offerte op maat, een kopie van uw lopende AOV: info@aovcollectief.nl.

Klik hier voor meer informatie

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding