Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering: de voordelen op een rijtje

Blog

Je wilt een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, maar je vindt dat het vooral niet te veel geld moet kosten. Een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt uitkomst. Zo profiteer je van collectief inkoopvoordeel waarbij je wel 50% van je premie kunt besparen. Arbeidsongeschiktheid kun je niet voorspellen. Maar als je arbeidsongeschikt raakt kan je inkomen fors dalen. En dan wil je het wel goed geregeld hebben.

Meer weten? Neem contact op met Remco

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

AOV collectief de voordelen

Ik had niet voor mogelijk kunnen houden dat de premie voor een AOV zo laag kan zijn.

Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering: financieel aantrekkelijk

Je denkt al een tijdje na over het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar je bent bang voor de kleine lettertjes en je wilt vooral niet te duur uit zijn. Zoek niet verder: AOV Collectief is de oplossing.

Het AOV Collectief is een combinatie van een vereniging en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. In de eerste twee jaar van arbeidsongeschiktheid dragen de ondernemers in de vereniging gezamenlijk het risico. Dit doen zij door elkaar bij arbeidsongeschiktheid een inkomen te schenken. Voor het langlopende risico (wanneer de arbeidsongeschiktheid langer dan twee jaar duurt) sluiten de ondernemers een collectieve AOV af bij de Amersfoortse.

Lees hoe het werkt

Tot 50% besparen op je premie

Een unieke en aantrekkelijke manier van verzekeren: dat is wat je zoekt. Je wilt het liefst zo veel mogelijk aan premie besparen. Bij het AOV Collectief kan dat! Omdat het in een collectief wordt aangeboden krijg je korting.  Zo kun je als ondernemer tot wel 50% aan premie besparen. Benieuwd hoe jij kunt besparen op je collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten?

Neem contact op

 

collectieve%20arbeidsongeschiktheidsverzekering%20zzp.jpg

Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Je kunt niet terugvallen op de voorzieningen die geregeld zijn vanuit de overheid. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt zekerheid. Ondanks dat de kans klein is, zijn de gevolgen vaak groot.

Professionele begeleiding bij arbeidsongeschiktheid

Als je arbeidsongeschikt raakt, wil je je energie niet steken in het regelen van je financiën. Je wilt je richten op je herstel, zodat je zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. Daarom is deskundige begeleiding essentieel. Bij het AOV Collectief ontvang je vanaf dag 1 professionele begeleiding, zowel in het vaststellen van de arbeidsongeschiktheid als bij het re-integratietraject.

AOV Collectief ten opzichte van broodfonds

Een broodfonds gaat je maximaal 2 jaar helpen, dit is natuurlijk fantastisch, maar wat als je bijvoorbeeld iets krijgt als je 55 bent? Je hebt dan nog minimaal 12 jaar te gaan tot je pensioen. Daarvoor sluit je dus een AOV af. Bekijk hier alle verschillen tussen het AOV Collectief en een broodfonds.

Ook een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten voor jouw beroepsgroep?

Neem contact met ons op

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding