AOV afsluiten?

Blog

Je weet dat het geregeld moet worden: een AOV afsluiten. Toch schuif je het steeds voor je uit, want wat is nu de juiste verzekering met de voordeligste kosten? Het AOV Collectief is de oplossing: wij bieden de meest uitgebreide dekking in de markt waar je tot wel 50% kunt besparen op uw premie. 

 Ontdek wat jij kunt besparen 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Wat gebeurt er wanneer je (tijdelijk) niet kunt werken? Een vraag waar je liever niet te veel over nadenkt, want het zijn toch vooral kosten die gemaakt moeten worden, maar toch weet je dat er daarvoor iets geregeld moet worden. Ken jij de voordelen van het AOV Collectief al? Hier kun je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten waarbij ondernemers gezamenlijk het risico op arbeidsongeschiktheid dragen. Dat betekent: een lage premie, de meest uitgebreide dekking in de markt en professionele begeleiding vanaf dag 1.

AOV afsluiten met veel voordelen

We horen vaak dat zzp’ers geen AOV afsluiten. Een vaak genoemde reden daarvoor is dat ze een verzekering te duur vinden. Vanaf nu kan dat geen excuus meer zijn. Met het AOV Collectief betaal je een aantrekkelijke premie. Deelnemers van het AOV Collectief kunnen tot wel 50% op de premie besparen. En wist je al dat je niet de gehele premie afdraagt aan een verzekeraar? Daarnaast is niet alleen de prijs voordelig, maar ook de dekking. Bij het AOV Collectief ben je namelijk verzekerd voor je beroep en kun je al na 30 dagen van arbeidsongeschiktheid een uitkering krijgen. Ook wanneer je al een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft kun je eenvoudig overstappen naar het AOV Collectief.

Hoe werkt het precies?

Het AOV Collectief is een combinatie van een vereniging en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. In de eerste twee jaar van arbeidsongeschiktheid dragen de ondernemers in de vereniging gezamenlijk het risico. Dit doen zij door elkaar bij arbeidsongeschiktheid een inkomen te schenken. Voor het langlopende risico (wanneer de arbeidsongeschiktheid langer dan twee jaar duurt) sluiten de ondernemers een collectieve AOV af bij de Amersfoortse. Accountants en medisch specialisten genieten al lange tijd van de voordelen van collectief verzekeren, waar wacht jij nog op?

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden_0.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding