Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

U wilt er als zelfstandig tandarts liever niet over nadenken. Maar wat gebeurt er als u ziek wordt en een langere periode niet kunt werken? U bent zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Bij het AOV Mondzorg Collectief sluit u voordelig een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Door onze unieke visie dragen tandartsen onder professionele begeleiding samen het risico op arbeidsongeschiktheid. Benieuwd naar onze onderscheidende aanpak? 

Download brochure

Zullen wij jouw AOV vergelijken?

Of heb je nog geen AOV?

Stuur een e-mail

Of bel met één van onze medewerkers

085 - 00 66 068

Maandag t/m vrijdag, 08:00 - 17:30 uur

130-%20Jorik%20Algra%20Fotografie__0.jpg

Ik had niet verwacht dat mijn premie zo laag zou zijn, goed geregeld!

Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering: de vereniging en de verzekering

Het AOV Mondzorg Collectief is een combinatie van een vereniging en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. In het eerste jaar van arbeidsongeschiktheid dragen de tandartsen in de vereniging gezamenlijk het risico. Dit doen zij door elkaar bij arbeidsongeschiktheid een inkomen te schenken. Voor het langlopende risico (wanneer de arbeidsongeschiktheid langer dan een jaar duurt) sluiten de tandartsen een collectieve AOV af bij de Amersfoortse.

De schenking 

In het eerste jaar van arbeidsongeschiktheid schenken de leden elkaar een inkomen. Deze schenking valt onder de schenkingsvrijstelling aan een derde. Alle deelnemende tandartsen kunnen elkaar een netto bedrag schenken. Deze schenking gebeurd vanuit een eigen bankrekening waarop u geld gereserveerd hebt staan. Er is dus altijd geld beschikbaar als een tandarts arbeidsongeschikt raakt. Wanneer het arbeidsongeschiktheidspercentage in de groep laag blijft, houdt u geld over. 

 

De Amersfoortse Verzekeringen

De onafhankelijke medisch professional van De Amersfoortse Verzekeringen speelt vanaf het begin een rol. De gezondheid van iedere tandarts wordt vooraf beoordeeld, zodat u zeker weet dat u met een gezonde groep start. Voor tandartsen die nu al een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben is deze medische toetsing erg beperkt. Wanneer u arbeidsgeschikt bent kunt u overstappen. 
Bij ziekte neemt de professional de arbeidsongeschiktheidsmelding in behandeling en wordt de mate van arbeidsongeschiktheid beoordeeld.
Dankzij de medisch professional vanuit de Amersfoortse is onderlinge en sociale controle niet nodig. Zo houden we de sfeer in de vereniging goed. Daarnaast zal de medisch professional de arbeidsongeschikte ondernemer begeleiden bij re-integratie.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom alles te weten over onze collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Neem contact op

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding