Banner%20geen%20offerte3.jpg

Het AOV Mondzorg Collectief biedt een collectieve AOV voor tandartsen aan. Hiervoor hebben wij een samenwerking met de KNMT. Het AOV Mondzorg Collectief is een vernieuwend en voordelig alternatief voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Sluit u nu aan en ontvang één van de meest uitgebreide dekkingen op de markt en professionele medische begeleiding voor een veelal lagere premie! Besparingen kunnen oplopen tot 30% per jaar.

De dekking van het AOV Mondzorg Collectief  is vergelijkbaar met die van de bekende verzekeraars. Echter de unieke constructie maakt dit collectief aantrekkelijk. U draagt namelijk samen met andere tandartsen het risico op arbeidsongeschiktheid in het eerste jaar. Na dit eerste jaar neemt De Amersfoortse Verzekeringen het risico over. Het collectief is exclusief voor én met tandartsen. 

Nu een vrijblijvende offerte opvragen

Zullen wij jouw AOV vergelijken?

Of heb je nog geen AOV?

Stuur een e-mail

Of bel met één van onze medewerkers

085 - 00 66 068

Maandag t/m vrijdag, 08:00 - 17:30 uur

AOV_Tandarts_klein_1.jpg

Ik had niet voor mogelijk kunnen houden dat de premie voor een AOV zo laag kan zijn.

 

pikwizard-5ff4e2479d954ab15c735a155ee7eb272.jpg

Voordelig en op maat

Het AOV Collectief brengt mensen uit dezelfde beroepsgroep samen. Medisch specialisten,  belastingadviseurs en accountants gingen u al voor. Deze professionals zien het voordeel van dit aantrekkelijke collectieve product. U wilt toch ook minder premie betalen voor een gelijkwaardige dekking? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Het AOV Mondzorg Collectief voor Tandartsen 

Wij hebben vier verschillende niveaus gecreëerd waar u als tandarts aan kunt deelnemen. De niveaus zijn als volgt:

  • Niveau 1 € 40.000,- bruto per jaar
  • Niveau 2 € 60.000,- bruto per jaar
  • Niveau 3 € 80.000,- bruto per jaar
  • Niveau 4 € 100.000,- bruto per jaar.

De collectieve verzekering heeft een standaard eindleeftijd van 67 jaar en een eigen risicotermijn van 30 dagen . Binnen het AOV Collectief dragen de tandartsen het risico op arbeidsongeschiktheid in het eerste jaar als collectief. Wanneer een lid arbeidsongeschikt raakt, ontvangt dit lid al naar 30 dagen een schenking van de andere leden. Deze schenking aan een derde is vrijgesteld van belasting. U ontvangt dus een netto uitkering.

De schenkconstructie geldt voor tandartsen die ouder zijn dan 36 jaar. Bent u starter en jonger dan 36 jaar, dan kunt u gebruik maken van ons traditionele verzekeringsproduct met als unieke kenmerk de versoepelde acceptatierichtlijnen.

De rol van de verzekeraar

Alleen het eerste jaar van arbeidsongeschiktheid wordt als collectief opgevangen. Voor het langlopend risico neemt u deel aan de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij de Amersfoortse Verzekeringen. De Amersfoortse zal in het eerste jaar geen uitkering verstrekken maar zijn wel vanaf dag 1 betrokken. Zij bepalen of een lid arbeidsongeschikt is als tandarts en bieden professionele hulp bij het re-integratie proces. Als deelnemend tandarts hoeft u zich geen zorgen te maken of een uitkering rechtvaardig is. Raakt u onverhoopt arbeidsongeschikt dan bent u in goede handen. Dit is de zekerheid die het AOV Collectief biedt. 

AOV_Tandarts_klein.jpg

Schrijf je vrijblijvend in voor een persoonlijke berekening.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom alles te weten over onze collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Neem contact op

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding