Rekenvoorbeelden

Het AOV Collectief heeft een unieke constructie. U reserveert een geldbedrag voor het doen van een eventuele schenking en u betaalt premie. 

Alleen wanneer er een schenking plaatsvindt vragen wij u om het saldo van uw rekening aan te vullen. Voor het langlopend risico bent u verzekerd bij De Amersfoortse Verzekeringen. Hiervoor betaalt u een collectieve premie. De kosten voor het AOV Mondzorg Collectief bestaan dus grotendeels uit 2 componenten. De schenking en de premie van de verzekering.  Hieronder hebben wij een aantal rekenvoorbeeld uitgewerkt. 

Lees meer

Zullen wij jouw AOV vergelijken?

Of heb je nog geen AOV?

Stuur een e-mail

Of bel met één van onze medewerkers

085 - 00 66 068

Maandag t/m vrijdag, 08:00 - 17:30 uur

premievergelijking%20-%20AOV%20Mondzorg%20%E2%82%AC%2060.000%2C-.png

De premie en inleg voor het AOV Collectief is substantieel lager dan bij andere aanbieders

Rekenvoorbeeld Mondzorg Collectief- € 60.000,-

Hiernaast hebben wij een rekenvoorbeeld uitgewerkt voor een verzekerd bedrag van € 60.000,-. De eigen risicotermijn is 30 dagen en de eindleeftijd 67 jaar. Wij vergelijken het AOV Mondzorg Collectief met een bekende aanbieder onder tandartsen. Let op! De kosten van het AOV Mondzorg Collectief zijn gebaseerd op 2% arbeidsongeschiktheid. Dit kan in enig jaar ook meer zijn. Dit betekent dat u als deelnemer, op dat moment, meer dient in te leggen. De vergelijking is gemaakt op basis van het gemiddelde verzuim onder ondernemende tandartsen. Zwangerschap is voor deelnemers vanaf leeftijd 36 jaar niet mee verzekerd. Het percentage van 2%, in één jaar en zonder zwangerschapsuitkering, is een realistisch percentage. 

Rekenvoorbeeld Mondzorg Collectief- € 100.000,-

Hiernaast hebben wij een rekenvoorbeeld uitgewerkt voor een verzekerd bedrag van € 100.000,-. De eigen risicotermijn is 30 dagen en de eindleeftijd 67 jaar. Wij vergelijken het AOV Mondzorg Collectief met een bekende aanbieder onder tandartsen. Let op! De kosten van het AOV Mondzorg Collectief zijn gebaseerd op 2% arbeidsongeschiktheid. Dit kan in enig jaar ook meer zijn. Dit betekent dat u als deelnemer, op dat moment, meer dient in te leggen. De vergelijking is gemaakt op basis van het gemiddelde verzuim onder ondernemende tandartsen. Zwangerschap is voor deelnemers vanaf leeftijd 36 jaar niet mee verzekerd. Het percentage van 2%, in één jaar en zonder zwangerschapsuitkering, is een realistisch percentage. 

 

 

premievergelijking%20AOV%20Mondzorg%20%E2%82%AC%20100.000%2C-.png

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom alles te weten over onze collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Neem contact op

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding